Ismerj meg

Én a tolmácsod vagyok, aki lefordítja neked emberileg is érthető nyelvre az online vevőszerzés technikai, marketinges és értékesítési hátterét (esetleg megcsinálja, vagy megcsináltatja valakivel mindezt).

Hajabács Attila vagyok, az Atti’sBLOG szerkesztője.

Igen, lehetne menőn megszerkesztett „bizniszes” fotóm. Meg tele tolhatnám ezt az bemutatkozást szakkifejezésekkel (hogy én milyen okos vagyok), mint sokan teszik. De nem tettem, mert nem erre van szükséged.

És azért csinálom így, hogy lásd, hogy a Te ügyfeleidnek sem arra van szüksége, hogy egy bemutatkozó oldalon önmagadat fényezd.

Hanem arra, hogy megértsék, hogy Te mit csinálsz, és miért te vagy a legjobb választás számukra. Szóval ez az oldal is valójában nem rólam szól, hanem rólad!

Dolgoztam évekig műszaki ügyfélszolgálaton, szóval megtanultam olyan egyszerűen és pontosan fogalmazni, hogy bárki megértse. Ez neked azért jó, mert sokszor félszavakból is megértem, mire gondolsz (azt is tudom, hogy melyik miafene kéne ahhoz az izéhez…). Aztán a megoldást úgy mondom el neked, hogy nem kell egy technikai kódexet átnyálaznod, hogy megértsd. Ha pedig szükség van rá, ugyanezt megértetem a kiviteleződdel, így biztosan az készül el, amire szükséged van. (vagy lehetek én is a kiviteleződ)

Az ügyfélszolgálat után egy egész földet behálózó légitársaság informatikai hálózatát felügyeltem. Maradjunk annyiban, hogy az elég összetett. A te rendszered jó eséllyel ennél jóval kisebb, szóval nem lesz gond átlátnom, és ha most nem érted, hogyan működik, szívesen megmutatom, elmagyarázom.

Jelenleg pedig ezeket és rengeteg más tapasztalatomat egybegyúrva teljes erőmből azon dolgozom, hogy megismerjem a célpiacodat, ezáltal egyre több és elégedettebb ügyfeled legyen.

Ha még mindig nem hiszel benne, hogy ez az egész lehet egyszerű és érthető is, akkor nézz szét a blogon, vagy keress meg, írj pár sort email-ben a vállalkozásodról és nézzük meg, mit tudunk kihozni belőle. Ha pedig már most tudod, hogy erre van szükséged, itt jegyet is válthatsz az érthető online értékesítés hajójára.